www.weareallgreekjews.eu
Valuta:
kläder online,billiga kläder,kläder dam,kläder herr
<
Forside ::  Privatliv

Privatliv


Brug af dette websted

Alle materialer, herunder billeder, tekst, illustrationer, design, ikoner, fotografier, programmer, musikklip eller downloads, videoklip og skriftlige og andre materialer, der er en del af dette websted, er udelukkende beregnet til personlig, ikke-kommerciel brug. Du må downloade eller kopiere indholdet og andre downloadbare materialer, der vises på webstedet til eget brug. Ingen ret, titel eller interesse for eventuelle downloadede materialer eller software overføres til dig som følge af sådan download eller kopiering. Du må ikke reproducere (undtagen som nævnt ovenfor), offentliggøre, transmittere, distribuere, vise, ændre, oprette afledte værkskemaer, sælge eller deltage i ethvert salg eller udnyttelse på nogen måde helt eller delvis af indholdet, Webstedet eller anden relateret software. Alt software, der bruges på dette websted, tilhører online-butik og beskyttes af ophavsretlige love. Indholdet og softwaren på dette websted må kun bruges som indkøbsressource. Enhver anden brug, herunder reproduktion, ændring, distribution, transmission, republikation, visning eller ydeevne af indholdet på dette websted er strengt forbudt.

Besværlig materiale

Du forstår, at ved at bruge dette websted eller tjenester, der leveres på webstedet, kan du støde på indhold, som nogle kan betragte som offensiv, uanstændig eller uhensigtsmæssigt, hvilket indhold måske eller ikke kan identificeres som sådan. Du accepterer at bruge webstedet og enhver service på egen risiko, og at onlinebutikken ikke har noget ansvar for dig for indhold, der kan anses for at være stødende, uanstændigt eller uhensigtsmæssigt.

Ophavsret og varemærker

Medmindre andet er angivet, er alt indhold, ophavsret, varemærker, handelsklær og / eller anden intellektuel ejendomsret ejet, kontrolleret eller licenseret af en online butik eller af tredjeparter, der har licenseret deres materialer til onlinebutik og er beskyttet af Kina og internationale ophavsretlige love. Samlingen (dvs. samlingen, arrangementet og samlingen) af alt indhold på denne side er eksklusiv egenskab af onlinebutik og er også beskyttet af Kina og dets internationale love om ophavsret.

Online-butik og dets leverandører og licensgivere forbeholder sig udtrykkeligt alle intellektuelle ejendomsrettigheder i al tekst, programmer, produkter, processer, teknologi, indhold og andre materialer, der vises på dette websted. Adgang til dette websted giver ikke og må ikke betragtes som at give nogen licens i nogen online butik eller tredjeparts immaterielle rettigheder.

Onlinebutikens navne og logoer og alle relaterede produkt- og servicenavne, designmærker og slogans er varemærker eller servicemærker hos Sunglasses online-butik. Intet varemærke- eller servicemærkelicens ydes i forbindelse med materialerne på dette websted. Adgang til dette websted tillader ikke nogen at bruge noget navn, logo eller mærke på nogen måde.

Henvisninger på dette websted til navne, mærker, produkter eller tjenester fra tredjeparter eller hypertekstforbindelser til tredjepartswebsteder eller -oplysninger leveres udelukkende som en bekvemmelighed for dig og udgør på ingen måde eller indebærer, at butikserklæring, sponsorering eller anbefaling af Tredjepart, information, produkt eller service. Online butik er ikke ansvarlig for indholdet af tredjepartswebsteder og giver ikke nogen bemærkninger til indholdet eller nøjagtigheden af ​​materiale på sådanne websteder. Hvis du beslutter at linke til sådanne tredjepartswebsteder, gør du det helt på egen risiko.

Ordre Acceptance

Bemærk venligst: Der kan være visse ordrer, som vi ikke kan acceptere og skal annullere. Vi forbeholder os ret til efter vores eget skøn at nægte eller annullere enhver ordre af en eller anden grund. Nogle situationer, der kan medføre, at din ordre bliver annulleret, inkluderer begrænsninger på mængder, der er tilgængelige for køb, unøjagtigheder eller fejl i produkt- eller prisoplysninger eller problemer identificeret af vores kredit- og svindelafdelingsafdeling. Vi kan også kræve yderligere verifikationer eller oplysninger, før vi accepterer enhver ordre.

Tilbage